Îndrăznește să crezi în România socialistă, o românie condusă de hoți, șmecheri, cercetați penal pentru furt, luare de mită, șmecherii cu statul, și câte și mai câte. Dar acestea nu contează atunci când se apropie orice fel de alegeri, pentru că există bani, mulți bani care se investesc în bannere, publicitate, site-uri online cu propagandă, oameni care să umble peste tot pentru o semnătură, punga cu făină-zahăr sau găleata cu mop.

Păcat că generația de 50+ din acest moment încă mai speră că unul din PSD, PNL sau de la orice alt partid va face ceva pentru el sau pentru țara asta. Fraierlor, plătiți impozite peste impozite, că ei o duc bine!

Deja s-au umplut blocurile cu reclame a celor de la PSD cu “îndrăznește să crezi în România socialistă” motiv pentru care deja mă i-au durerile de cap. Abia aștept ziua când vom putea vota online, ziua când zacusca și mopul nu își va mai face apariția iar aceste mizerii numai există în fruntea poporului!

indrazneste-sa-crezi-in-romania

Votați cu capul, nu cu găleata, iar ăștia cu îndrăzneala lor, e doar un praf în ochi. Votați acum și vă plângeți 4 ani apoi!

Dacă nu știți despre ce este vorba, intrați aici.

Un articol care merită citit. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu