Deci, Bogdan Diaconu a depus un proiect în parlament, proiect pe care l-aș susține până la Klaus Iohannis. Exact de ce avem nevoie în acest moment, astfel încât șatra asta de lingăi, furăcioși și șpăgari de parlamentari, senatori sau ce mama dracu or mai fi, să fie toți anchetați, să aibe închisoare pe viață și confiscarea averilor, celor care au probleme cu legea, au furat sau au înșelat statul român.

Este clar că răspunsul VA FI nu, din partea tuturor celor certați cu legea pentru că nu-i așa, nu îți dai foc la casă singur, chemi un prieten…

Iată mai jos două exemple de oameni care sunt plătiți din banii noștrii!

„Închisoarea ar trebui să aibă și un rol educativ și să îl ajuți pe om, să îl redai societății folositor, util ei. Că dacă îl distrugi mental și îi dai închisoare pe viață s-ar putea să afectezi nu doar acea persoană, ci și toată familia”, spune deputatul PSD Ciprian Nica.

„Trebuie să ai condiții, trebuie să ai o celulă, trebuie să îl hrănești, să îi asiguri un trai normal. Important este să recuperăm prejudiciul, mult mai important decât să ținem oameni în pușcărie”, spune deputatul UNPR Luminița Adam.

Deci asta este ideea, că nu poți băga un furăcios la pârnaie pe viață că îl distrugi social, dar mai rău îi faci rău psihic familiei sale, iar ei din ce o să mai trăiască dacă tata numai fură?

NU TREBUIE SĂ AI CONDIȚII, trebuie să te gândești tu ca idioată, că înainte de toate în loc să iei șpagă/mită, îți pui întrebarea: “Oare dacă mă prind ăștia și îmi iau banii și mai fac și pârnaie 5 ani? Acolo nu am apă, nu am mâncare, nu am head&sholders, nu am Vichy Q10, s.a.”.

proiect-inchisoare-pe-viata-confiscarea-averilor

Concluzie

Lucrurile sunt simple, închisoarea trebuie privită ca un lucru rău, loc unde nu ai NICI un drept, mănânci când apuci, dar cel mai important NU ÎȚI DOREȘTI SĂ AJUNGI ACOLO!

Închisoarea nu este hotel, cu piscină, spa și masaj la tălpi ratațiilor! Oare când vom scăpa de voi?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu