Oferta săptămânii

O altă noutate ce o vom găsi în iOS 15.4 este legată de faptul că vom putea descărca și instala noi actualizări de software pe iOS folosind datele mobile 4G/LTE.

Actualizare software iPhone - MacBook

Odată cu lansarea lui iPhone 12 în 2020, Apple a introdus în iOS posibilitatea de a folosi datele mobile 5G pentru descărcare și instalare a unei versiuni noi de iOS. În curând vom putea folosi această opțiune și pe 4G/LTE.

iPhone 12 și iPhone 13 sunt singurele modele cu suport 5G care pot folosi deja această opțiune, urmând și restul după ce vor instala iOS 15.4, să folosească 4G/LTE mai ales că în acest moment datele mobile ca și consum în GB mă refer, nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare că rămâi fără.

Acum ceva timp se discuta și de faptul că urmează să avem actualizări de securitate separate de iOS, iar acestea vor apărea tot în meniul de Actualizare din iPhone. Poate avem șanse și vor fi adăugate începând cu iOS 15.4 sau poate doar în iOS 16 în toamnă.

Când se va lansa iOS 15.4?

În acest moment este în teste și se află la versiunea 3-a beta. După mine, oficial ar trebui să fie lansat pe început de martie (dacă vom avea un nou eveniment Apple în martie) sau pe sfârșitul lunii 24.03.

Cei care au un abonament 5G și vor să activeze opțiunea pentru a descărca și instala actualizări de iOS prin 5G trebuie să intre în Settings→ Cellular → Cellular Data Options → Data Mode → Allow More Data on 5G.

iPhone 5G actualizare software iOS

Sursă: idownloadblog.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu