De cateva zile un “baiat bun” tot viziteaza blogul meu, insa de acum 2 zile tot incearca sa se logheze pe site cu user de administrator (admin) si nu reuseste. Pana acum a avut peste 12 incercari despre care am fost notificat si bine inteles ca a fost blocat automat timp de 12h dupa care se pare ca tipu si-a reluat incercarile.

Deja ma deranjeaza am schimbat setarile si l-am blocat pentru 96h. Acum cateva zile am pace, dupa am sa vad daca mai incearca sa faca ceva.

La inceputul anului si-a batut altu joc de mine, mare hacker cica, am fost eu bou ca fiind la inceput nu am stiu cu ce se mananca si parola standard pusa era 12345 pe user de admin. haha lucrurile s-au schimbat de atunci, nu pot decat sa ii doresc tot binele.

Pentru cei doritori care vor extra protectie pot cauta in lista de pluginuri dupa WP-Limit Login Attemps, iar de unde pot seta ca dupa 2 incercari esuate de parola/user respectivul ip sa fie banat 12-24h sau cat doriti voi. Utilizatorul nu este informat de nici un fel el putand sa incerce se mii de ori apoi, chiar daca baga parola si userul ok tot nu se va putea loga decat dupa ce ii expira banul. Voi sunteti informati la fiecare blocare printr-un mail setat de voi.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu