Această inițiativă trebuia să vină de mult timp, DAR, nu s-a făcut din simplu motiv „Companiile de telefonie vor pierde bani mulți, banii proștiilor, care reîncarcă sau fac fraude”. Gândiți-vă puțin câți bani se învârt în acest segment de telecom.

Acum după ce lumea numai pune botu la tot câștigul vin și ei cu propunerea de a putea achiziționa o cartela prepay doar cu buletinul sau cartea de identitate, ceea ce mi se pare normal. Ai nevoie de o cartelă să suni pe cineva? Perfect, dă buletinul te înregistrez și o poți folosi.

In ultima sedinta a CSAT, s-a luat decizia de a promova urgent un act normativ pentru prevenirea si contracararea riscurilor la adresa securitatii nationale. Este vorba de obligatia detinatorilor de cartele pre-pay de a le inregistra, de a depune un act de identitate si, de asemenea, obligatii pentru furnizorii de telefonie mobilă, a anuntat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, la finalul sedintei de guvern. (sursă)

Cartela Prepay cu buletinul - iSay.ro

Abia aștept!

Update

Proiectul a fost depus in Parlament si va intra in vigoare cu 01.ianuarie.2015 Posesorii de Cartele prepay deja existente vor avea timp de 6 luni posibilitatea de a le inregistra pe numele lor, daca nu acestea vor fi dezactivate automat.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu