În sfârșit Cartela Prepay doar cu buletinul.

by on Apr 9, 2014, 21:27
1 473

Această inițiativă trebuia să vină de mult timp, DAR, nu s-a făcut din simplu motiv “Companiile de telefonie vor pierde bani mulți, banii proștiilor, care reîncarcă sau fac fraude”. Gândiți-vă puțin câți bani se învârt în acest segment de telecom.

Acum după ce lumea numai pune botu la tot câștigul vin și ei cu propunerea de a putea achiziționa o cartela prepay doar cu buletinul sau cartea de identitate, ceea ce mi se pare normal. Ai nevoie de o cartelă să suni pe cineva? Perfect, dă buletinul te înregistrez și o poți folosi.

In ultima sedinta a CSAT, s-a luat decizia de a promova urgent un act normativ pentru prevenirea si contracararea riscurilor la adresa securitatii nationale. Este vorba de obligatia detinatorilor de cartele pre-pay de a le inregistra, de a depune un act de identitate si, de asemenea, obligatii pentru furnizorii de telefonie mobilă, a anuntat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, la finalul sedintei de guvern. (sursă)

Cartela Prepay cu buletinul - iSay.ro

Abia aștept!

Update

Proiectul a fost depus in Parlament si va intra in vigoare cu 01.ianuarie.2015 Posesorii de Cartele prepay deja existente vor avea timp de 6 luni posibilitatea de a le inregistra pe numele lor, daca nu acestea vor fi dezactivate automat.

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!