În poze păpușă în realitate mătușă, cam așa e cu unii vânzători din Marketplace de pe eMAG

by on Aug 20, 2021, 15:38
3 238

Miercuri seara la 22:26 am plasat o comandă pe eMAG pentru un Hooverkart Powermat PM-WDJ-01 livrat de Top Strong din marketplace cu 249.90 lei

De dimineață mi-a ajuns produsul și l-am desfăcut împreună cu David ca să îl montăm pe hooverboard-ul deja achiziționat. Cutia puțin îndoită, nici o problemă piesele din interior erau intacte.

Surpriza vine când văd roata de plastic!

Deci, eu am ales să plătesc mai mult decât cele existente pe emag cu roți de plastic (vezi lista), tocmai pentru unul cu roată de SILICON ȘI LED, iar comanda îmi ajunge cu o ROATĂ DE PLASTIC!

 

Pentru că este vândut de TOP STRONG SRL din marketplace am zis să îi caut pe net să văd dacă au magazin online. Surpriză, chiar au, iar produsul are același preț ca pe emag însă transportul este 0 deși eu am Genius și am plătit 19 lei. Da da, știu, nu e înregistrat el ca seller în campania emag, bla bla.

Pozele, descrierea sunt la fel ca și pe emag unde avem ROATĂ DE SILICON CU LED … teoretic.

În pagina de seller de pe emag, cei de la Top Strong au un număr de telefon la care nu răspunde nimeni, intră mesageria vocală care îți spune că e plină și nu mai poate prelua alte mesaje. Am intrat pe site-ul lor și am găsit alt număr de telefon, unde rezultatul este același, nu răspunde nimeni.

Am să vorbesc cu cei de la emag să vedem cum pot intra în posesia unei roți de silicon/cauciuc cu LED conform descrierii sau îi fac retur.

3 COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!