iOS 15.2 a fost lansat luni 13 decembrie 2021 și aduce mai multe noutăți. Printre ele vom putea reseta sau șterge toate datele de pe iPhone fără să mai fie nevoie să îl conectăm prin cablu la un MacBook.

iOS 15.2 Erase iPhone

Până acum dacă uitam parola de la telefon (nu știu cum ai putea așa ceva, dar în fine) și nu mai puteam să îl deblocăm, trebuia să reinstalăm iOS prin iTunes, DFU Mode și Restore.

alte articole despre iOS 15

Începând cu iOS 15.2 vom putea șterge toate datele de pe iPhone fără să îl mai conectăm prin cablu la un MacBook/laptop/desktop. Procedeul este destul de simplu, singura cerință fiind conexiunea la internet. Pentru a putea fi resetat, trebuie să fiți conectat la o rețea wireless cunoscută sau să aveți datele mobile activate.

Dacă introducem parola de mai multe ori greșit, pe lângă faptul că vom primi un mesaj că telefonul a fost blocat pentru X minute, vedem în partea dreaptă jos butonul de „Erase iPhone”. Fiind conectat la o rețea wifi cunoscută, sau pe date mobile, introducem datele contului iCloud iar telefonul se va restarta singur urmând să șteargă toate datele de pe el inclusiv pozele, iar dacă nu ați făcut backup le-ați pierdut.

După ce l-ați resetat puteți alege să folosiți un backup recent sau să îl setați ca și un dispozitiv nou.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu