Glance este un startup care cu ajutorul Google a ajuns în grupul InMobi care livrează reclame în toată lumea. Astfel, cu ajutorul Google cei de la Glance vor aduce pe telefoanele cu Android reclame, știri și jocuri direct pe ecranul de blocare.

În curând telefoanele cu Android vor afișa reclame, știri și jocuri pe ecranul de blocare

Glance a fost înființat acum 3 ani de zile și a avut prezență doar pe piața din Asia, iar acum vrea să își crească portofoliul și cu piața din SUA urmând apoi la nivel mondial. Ei livrează știri, conținut local, jocuri direct pe ecranul de blocare al telefoanelor, acest serviciu fiind susținut de Google prin diverse accese la API-uri, iar acest lucru se va extinde și pe alte piețe din lume, iar în curând telefonul tău cu Android când este blocat și îl deschizi vei găsi niște reclame.

Aceștia vor să încheie și parteneriate cu companiile de telefonie mobilă, iar după ceva timp o să vedeți pe ecran și reclame la abonamente sau oferte „de nerefuzat”. Se pare că aceștia sunt în tratative și cu Samsung și Xiaomi.

Ce vremuri interesante vă așteaptă. Vreți să treceți pe iPhone? Urmează lansarea lui iPhone 14 în toamnă aveți timp să vă gândiți, că din discuțiile purtate de Glace cam acesta este termenul de implementare.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu