În curând ING va lansa Apple Pay în România

by on Mar 27, 2019, 15:30
10 129

Dacă orange a lansat eSIM, iată că ING va lansa Apple Pay în România pentru clienții săi. După ce zilele trecute am aflat că alertele push sunt gratuite, iată că urmează Apple Pay prin ING.

Informația a fost publicată pe Twitter prin contul oficial al ING România. Abia aștept să pot plăti cu Apple Watch 4 fără să mai scot telefonul din buzunar.

ING România devine ușor ușor cea mai utilizată bancă din România, făcând concurență celorlalte bănci care din punctul meu de vedere sunt cam în urmă, atât prin aplicațiile lor de mobil cât și prin servicii, comisioane sau alte tarife.


update: după modelul Starbuck, 5togo și nescafe, iată că și Transilvania răspunde la serviciul Apple Pay.

Good news coming soon. Aaa, #nudoarlaunii.

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 27 martie 2019

Stay tuned 😉 #OrangeMoney

Publicată de Orange pe Vineri, 29 martie 2019

10 COMMENTS

  1. Și ING mi-a luat o căciulă de bani când al depus câteva mii de euro în contul unei persoane fizice. Mi-a picat fața și i-am zis omului că era mai bine să-i dau cashcavalul în mână dar era esențial să avem dovada plății făcute. În altă ordine de idei și Orange Money anunță Apple Pay (alături de eSIM nu-i o veste rea). Și din câte am înțeles sistemul bancar românesc e doar un beneficiar al parteneriatului Visa – Apple, ei nefăcând nici un efort special în această direcție.
  2. […] Ca să compensez o veste proastă, au venit cu niște schimbări, care din punctul meu sunt 0. Încă un card/plastic în plus? Deja m-am săturat să am buletinul, permisul, cardul de sănătate, revolut, brd, ing și altele. Aș fi mers pe soluția de Apple Pay mai ales că o să fie disponibilă și la noi prin ING, BT sau Orange. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!