In ce directie se indreapta afilierea din Romania?

by on Nov 20, 2015, 15:42
3 1036

Am urmarit de dimineata cum a decurs Black Friday la eMag. Am verificat daca site-ul flanco functioneaza. Ei bine da, functioneaza insa fara conversii pentru afiliati desi au facut tam-tam

eMAG a ales sa inceapa ziua undeva pe la 8.35 pe mobil, iar la 8.40 pe web. Ideea este ca atat pe mobil cat si pe web ofertele cu iPad Mini 2 la 699 lei si iPhone la 1999 lei au aparut direct cu “stoc epuizat”.

Defapt stocurile s-au terminat la produsele ieftine, unde reducerea era mai mare. Dupa, am vazut ca s-au dus produsele de gama medie 1-3.000 lei, iar apoi cele exclusive de la 10.000 lei in sus.

Se laudau ca cineva de pe mobil si-a comandat un Mercedes Benz de 48.400€, altul si-a luat un tv 4k de 250cm cu 65.000 lei. Sunt tare curios daca s-a dat tractorul cu 99.999 lei avand discount de 50%

Nu ma mir, am vazut pe blogul lor ca se laudau ca a fost cea mai tare experienta a lor si s-au cumparat produse in proportie de 52% doar de pe mobil, ceea ce inseamna, munca dubla pentru afiliati dar o muie mare pentru majoritatea care credeau ca or sa faca ceva nemaintalnit in afiliere.

Ei bine teapa, s-au folosit de voi si v-au dat exact opusul, comisioane cu 50% mai putine, dar cu profit enorm pentru ei.

Pacat, ma asteptam la mai multe din partea celor de la eMAG, insa este important ca vedem in ce directie se indreapta afilierea din Romania.

Apple iPad mini - emag

Update

S-a dat tractorul. lol. Oare tot prin aplicatia de mobil? ?

S-a dat si Range Rover-ul la 85.000€.  Clar, ambele cel mai probabil din aplicație fără afiliere.

3 COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!