Se pare că le-a scăpat intenționat pozele în ultima versiune a sistemului de operare MIUI cu viitorul telefon pliabil Xiaomi. Imaginile de mai jos arată poziționarea camerelor precum și modul de pliere. O cameră frontală tip cerc și o zonă pătrată pe spate unde va veni camera/camerele.

Imagini cu primul telefon pliabil Xiaomi descoperite in ultima versiune MIUI
Photo: Kacper Skrzypek / Twitter

Cei de la Xiaomi și-au anunțat intenția de a crea un telefon pliabil încă de anul trecut din martie, însă până acum nu s-a aflat absolut nimic despre acest nou proiect. Numele de cod al acestui proiect este „Zizhan” și o să vină cu același tip de ecran ca cel existent pe Mi 10. Posibil să fie AMOLED cu rată de refresh la 90Hz și suport HDR10+.

Zvonurile mai spun că ar veni cu noua generație de chip-uri Qualcomm și anume Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Acest chip își va face apariția și pe ultimele telefoane OnePlus 10 Pro, Xiaomi 12 Ultra sau Motorola Frontier.

Nu înțeleg bătălia asta pe terminale pliabile, care sunt mai groase, mai greu de transportat, mai predispuse la probleme cu ecranul … poate mă lămuriți voi.

Sursă: androidauthority.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu