Ikea nu și-a deschis un magazin la Timișoara, Momax da!

by on Mar 11, 2018, 11:47
0 232

Pe 8 martie 2018 a fost deschiderea magazinului de mobilă a celor de la Momax la Timișoara, pe Calea Aradului în continuarea de la facultatea de Agronomie sau peste drum de Altex. Desigur, nu găseai un loc de parcare liber.

From the idea to the successful concept without limits! mömax is a new furnishing concept based on a megatrend: Fashionable products at low prices. Under the slogan “Looks better”, mömax offers reasonably priced, attractive housing solutions right up to model apartments in the smallest of spaces at an even lower price.

–by Mömax

În toamna lui 2002, a fost deschis primul magazin în Dornbirn, Austria. În total, acum, dețin 61 de magazine în Europa, iar cu cel din România, deschis zilele trecute fac 62 de magazine:

  • 17 magazine în Austria;
  • 33 magazine în Germania;
  • 7 magainze în Ungaria;
  • 4 magaine în Slovenia;
  • 1 magazin în România.

La sfârșitul lui 2018, mömax va mai deschide alte 10 magazine. Va intra cu totul pe piața din România, cu un noi magazine la Cluj, Brașov și București?

Mömax a luat naștere ca și concurent al lui Ikea, iar ideea de business aici la Timișoara le va aduce un profit foarte mare, comparativ cu Ikea care nu a dorit să deschidă recent un magazin pentru piața din vest. Peste ani de zile nu va mai conta, pentru că Mömax va avea deja majoritatea clienților din vest.

Este imposibil să nu pleci cu ceva din interior, noi am plecat cu o lenjerie de pat, perne și pilotă, iar pe viitor un birou și o cameră alb cu roșu ne-a atras atenția, atât mie cât și lui David căruia i-a plăcut biroul foarte mult.

Mi-am făcut un card de fidelitate cu ajutorul căruia pot cumula puncte în funcție de suma cumpărată, iar ulterior acestea se pot transforma în produse sau vei primi gratuit diverse produse.

  1. achiziții de până la 3500 lei → cadou surpriză;
  2. achiziții între 3500 lei – 7500 lei → reducere 5%;
  3. achiziții între 7500 lei – 10000 lei → reducere 10%;
  4. achiziții de peste 10000 lei → reducere de 15%.

Tu ai fost la mömax, ce părere ți-ai făcut?

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!