Pentru o secundă am crezut că e vocea lui Jony Ive …

Hyundai a prezentat oficial noua sa mașină electrică Hyundai Ioniq 6. Aceasta este 100% electrică și vine ca să concureze cu Tesla Model 3 însă la un preț mult mai mare, luând în calcul că Ioniq 5 costă undeva la 55.000 euro, acest model va depăși 65-70.000 euro.

Toate detaliile împreună cu prețurile vor fi comunicate abia pe 14 iulie, până atunci avem doar un clip de prezentare, frumușel aș spune, un interior colorat cu două ecrane de 12 inch, unul pentru Cockpit și unul Multimedia. Mi-ar place să văd noul CarPlay ce va fi lansat de Apple pentru mașinile electrice unde îți poți configura tu bordul și ecranul multimedia. Mai degrabă cred că Apple își va lansa propria mașină (așa cum se zvonește) decât să văd că alți producători le vor da acces pentru implementarea CarPlay în mașinile lor.

Clasicele oglinzi vor fi înlocuite cu camere video, care vor avea două ecrane în interior pentru a putea vedea ce se întâmplă în exterioriul mașinii. Doar mie mi se par useless și periculoase?

Mașina arată frumos, dar tot nu mă încântă și nu m-ar face să mi-o doresc mai mult decât îmi doresc o Tesla. La fel cum nici KIA EV6 nu m-a impresionat deși am și condus-o.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu