În lupta pentru supremație, Huawei se bate cu pumnul în piept că urmează să ajungă numărul 1 la vânzarea de telefoane, dar aici nu vorbim de cele “premium” cum le numesc ei, ci la ieftinituri.

Vorbim de cele sub 200$ accesibile tuturor. De mult spuneam că Apple vinde produse scumpe și se compară cu Samsung și Huawei care vând ieftinituri. Dacă am trage linie pe aceleași produse de top, am putea face o statistică interesantă de unde rezultă că numărul 1, va fi Apple.

Telefoanele cu 100-200 dolari nu aduc profit deloc companiei, motiv pentru care ei tot “inovează” dar nu se vede mai ales că șefii folosesc produse Apple pe sub ascuns. Banii se duc pe campanii de marketing useless cu persoane freaky care nu vor aduce niciodată vânzări sau profit companiei. Poate, după un timp vor vedea asta și își vor schimba strategia, până atunci liber la bani și produse moca.

Mult și pe bandă rulantă! Stop fraților, nu faceți nimic așa. Oricum și-au luat-o original de la Trump, dar cel mai nasol de la ARM care nu va mai fabrica chipuri cu produse Huawei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu