Începând cu data de 26 ianuarie Apple oferă spre precomandă boxa inteligentă HomePod, iar livrările urmând să fie făcute cu începând cu data de 9 februarie în US, UK și Australia. Prețurile acestei boxe inteligente, va fi 350$ în US, 319£ și 499$ australieni.

De curând cei de la Apple au primit și aprobarea FCC pentru boxa care va rula Siri pentru a controla dispozitivele inteligente din casă dar și pentru a controla muzica cumpărată de tine. Odată cu această informație, avem disponibil pentru download și iOS 11.2.5 care aduce suport pentru HomePod.

Aici trebuie să menționăm că momentan două boxe nu pot fi folosite în același timp, formând un sunet stereo într-o cameră de exemplu, urmând ca această opțiune să fie disponibile în această vară printr-un update al iOS.

HomePod va avea înglobat un chip A8, un woofer mare și 7 tweetere pentru o claritate a sunetului, excepțională. Cu această nouă boxă, Apple speră ca utilizatorii să înceapă să folosească Apple Music iar costurile să fie de 9.99$/lună pentru un abonament complet.

Controale

Acestea vor fi controalele ce vor apărea în partea de sus atunci când vom atinge boxa. Apple urmează să lanseze în această primăvară și opțiunea AirPlay2 la pachet cu multi-stereo. Adică dacă ai două boxe HomePod în aceeași cameră ambele vor utiliza aceeași melodie/muzică/radio pentru a ajunge la o calitate a sunetului excepțională.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu