Apple a lansat un update pentru HomePod mini doar pentru utilizatorii de iOS 14.3 cu ajutorul căruia adaptoarele de 18W pot fi utilizate cu boxa inteligentă.

HomePod mini vine la pachet cu noul adaptor de 20W produs de Apple, iar cei care au încercat să conecteze prin cablul USB-C la un MacBook sau alt adaptor au realizat că boxa nu primește suficient curent deci nu funcționează.

Iată că în ultimul update lansat zilele trecute pentru toți cei care au instalat iOS 14.3 pot utiliza și vechiile adaptoare de 18W. Momentan acestea nu se mai produc, au fost înlocuite de cele pe 20W.

în stoc, adaptor 20W Apple

Din păcate, HomePod mini nu este disponibil la vânzare în România și nu știu exact motivul însă bănuiesc că este vorba de stoc. Toți retailerii au stoc epuizat singurii care aduc boxa sunt cei de la QuickMobile.

Sunt colegi pe grupul Apple România care au primit boxa, iar aceasta a venit la început cu adaptor de UK urmat de adaptor de US, ceea ce ne spune că pentru Europa stocul este unul foarte mic.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Cei de la iStyle spuneau ca, din cauza ca „oficial” functia „Hey, Siri” nu este disponibila in Romania, Apple nu comercializeaza HomePod la noi in tara.

  Avand in vedere ca HomePod nu este functional in lipsa acelei functii si nici Apple interesati de detaliile trimise de catre useri prin cererile catre Siri, vad aceasta afirmatie ca posibil valabila.

  Intre timp astept sa imi vina coletul de la Quickmobile (multumesc pentru voucher) si sa scap odata de orice urma de Echo din casa. 😉

 • @razvan deci tu ai luat 2 bucati :)))
  Pai daca nu e „oficial” Hey Siri in Romania, cum naiba merge pe Apple Watch, AirPods, iPad, MacBook, iPhone sau Homepod mare? Cum? Vai steaua lor. Fac si eu comanda de pe QM nu mai astept.

  Multumesc!

 • @ionica corect. Doua bucati sunt mai bune decat una! Sunt curios sa le compar side-by-side cu varianta „mare”. 😀

  Functia nu este disabled, doar ca nu este suportata oficial. Stii ca atunci cand anunti un serviciu ca fiid suportat oficial, poti pune mana pe telefon si suna la producator si cere suport pentru acel feature. Ei nu pot asigura functionalitatea intr-o tara care nu are limba oficiala una dintre cele suportate de Apple. Aceeasi problema este si la XBox. Oficial nu exista in Romania. Aceeasi chestie si la Amazon, care lucreaza de zor si are angajati multi si in Romania. Nu au Echo, oficial, in Romania. Nu inseamna ca nu functioneaza (sunt si cazuri in care persoane din afara tarii le utilizeaza in .ro – daca te gandesti la accent sau orice alte detalii), dar nu sunt _oficial_ disponibile in Romania.

 • Am pus precomanda la QuickMobile pentru HomePod Mini in noiembrie, cand era 599 si l-am primit undeva in 3-4 decembrie. Din decembrie pretul a crescut pe site la 649.

  Am primit boxa cu alimentator de UK + un adaptor pentru priza de RO, de la QM.

  Calitatea sunetului e buna, iar volumul e pe masura boxei, nimic spectactulos. Isi face treaba bine, pana acum.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu