Dacă folosiți produse compatibile HomeKit știți că aveți nevoie de un cod in 8 cifre pentru a le putea adăuga în aplicația Home, iar HomePass te ajută să îți salvezi toate aceste coduri pentru utilizare ulterioară. Dacă cutia se deteriorează, o pierzi sau o arunci nu mai poți adăuga acel produs fără cod în Home.

HomePass for HomeKit

În ultimii doi ani de zile de când a fost lansată aplicația în App Store au apărut pe piață foarte multe produse compatibile HomeKit cu ajutorul cărora ne putem automatiza luminile, prizele, întrerupătoarele sau alte produse.

Dezvoltatorii aplicației oferă gratuit versiunea pentru macOS dacă ați cumpărat aplicația pentru iOS din App Store. Ea costă doar 2.99$. Nu știu dacă este disponibilă și pentru conturile de România, dar puteți încerc.

→ descarcă aplicația pentru iOS sau macOS

După ce adăugați codurile, automat se vor afișa și produsele respective, le puteți aranja pe categorii, iar toate codurile se vor salva în iCloud având acces la ele atât de pe iPhone cât și de pe MacBook.

HomePass for MacBook

Se pot importa sau exporta folosind NFC, QR sau un cod de 8 cifre sau puteți adăuga manual un produs completând toate datele necesare.

Puteți seta câmpuri personalizate unde puteți trece informații despre fiecare produs, cum ar fi adresa mac, IP-ul sau orice alte detalii care să vă ajute să le identificați mai rapid.

Pe lângă opțiunea de export se pot salva toate aceste informații într-un document pdf gata de printat sau de salvat în Files în caz de nevoie.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu