În cursul zilei de ieri, Apple a anunțat că Apple Maps primește hărți actualizate pentru mai multe țări din Europa și anume Austria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia și Slovenia. România iar este lăsată la coadă.

Hărți actualizate pentru Austria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia și Slovenia

Actualizarea oferă acum mai multe detalii legate de străzi, clădiri, monumente precum și o cartografiere mult mai precisă. Navigarea este mult mai precisă, avem și modele 3D ale celor mai populare clădiri, opțiunea Flyover plus multe altele.

De această actualizare vor beneficia și posesorii de automobile electrice care își vor putea planifica călătoria în funcție de stațiile de încărcare calculând mai mulți facturi care pot influența pozitiv/negativ consumul de energie.

Opțiunea Look Around asemănătoarea cu Google Street View este mult mai intuitivă, se mișcă mai fluid atunci când facem zoom sau mișcăm 360˚ imaginea.

Budapesta Palatul Parlamentului Look Around Apple Maps

Anul trecut au actualizat harțile pentru UK, Irlanda, Canada, Spania, Portugalia, Italia, Australia, Noua Zeelandă, Singapore, Franța și Germania. Și, România pe când Tim Cook?

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu