Guvernul protejează pensionarii și ajută funcționarii publici

by on Apr 6, 2018, 19:45
0 17

Cel mai bun guvern din 90 încoace, avem cel mai mare deficit bugetar, ne-am împrumutat de 4190 miliarde de euro, dar e bine suntem pe drumul cel bun. Avem o analfabetă la ministerul muncii, o alta la MAI, dar suprema care nu știe să citească de pe foi, e prim ministru. Funcționarii publici fără salarii!

funcționarii publici

Guvernul s-a bătut cu pumnul în piept că va ajuta funcționarii publici cu salariile înainte de sărbătoarea Pascală. Zis și făcut, pensionarii au așteptat și ei, dar doamna Mulguța a menționat faptul că dacă ei vor primii acum banii, vor avea prea mult de stat până la următoarea pensie și va fi nasol, pentră că ăștia îi cheltuie rapid pe toat câcaturile și rămân fără.

Bun, mare tamtam, bani pentru funcționari, profesori, tot sistemul bugetar. Surpriză, sistemul de înregistrare a salariilor este căzut iar Ministerul nu poate face nimic, deci mumu. =))

Ah, șmecherii din parlament și-au tras prime, aprobate și date rapid, și-au tras taxă GSM că au antene pe casa poporului și le disturbă judecata și au nevoie de spor, și Paște Fericit!

D(r)ăncilă, premierul cu fițuică

[distribuie] Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară. Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi. Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE. #impostură

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe 4 Aprilie 2018

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!