Cel mai bun guvern din 90 încoace, avem cel mai mare deficit bugetar, ne-am împrumutat de 4190 miliarde de euro, dar e bine suntem pe drumul cel bun. Avem o analfabetă la ministerul muncii, o alta la MAI, dar suprema care nu știe să citească de pe foi, e prim ministru. Funcționarii publici fără salarii!

funcționarii publici

Guvernul s-a bătut cu pumnul în piept că va ajuta funcționarii publici cu salariile înainte de sărbătoarea Pascală. Zis și făcut, pensionarii au așteptat și ei, dar doamna Mulguța a menționat faptul că dacă ei vor primii acum banii, vor avea prea mult de stat până la următoarea pensie și va fi nasol, pentră că ăștia îi cheltuie rapid pe toat câcaturile și rămân fără.

Bun, mare tamtam, bani pentru funcționari, profesori, tot sistemul bugetar. Surpriză, sistemul de înregistrare a salariilor este căzut iar Ministerul nu poate face nimic, deci mumu. =))

Ah, șmecherii din parlament și-au tras prime, aprobate și date rapid, și-au tras taxă GSM că au antene pe casa poporului și le disturbă judecata și au nevoie de spor, și Paște Fericit!

https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/1816054138446615/


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG