Guvernul Chinez va accesa datele iCloud ale utilizatorilor de iPhone

by on Feb 24, 2018, 22:51
3 23

Securitate versus vânzări și brandawarness, cam așa sună dealul încheiat între Apple și Guvernul Chinez împreună cu “o firmă locală”, atunci când au intrat pe piața din China cu terminalele iPhone. Deschizi magazine și vinzi, dar îmi dai acces la datele iCloud ale utilizatorilor.

În curând Guvernul Chinez va accesa toate datele stocate în iCloud-ul utilizatorilor de iPhone existenți în China. De aici și concluzia Guvernului American de a bloca intrarea pe piața americană a terminalelor Huawei prin AT&T sau orice alt operator mobil.

guvernul chinez

Motivul este unul simplu, securitatea!

Sunt curios cum vor reacționa clienții Apple din China când vor afla această veste nasoală aș putea spune eu, pentru că nu văd de ce guvernul ar avea acces la terminalul tău, așa cum Apple a fost fermă atunci când s-a discutat despre atacurile din SUA, la fel putea face și aici, însă, au dorit să vândă, să facă bani.

3 COMMENTS

  1. […] În China lucrurile stau cu totul altfel, astfel pentru a putea vinde iPhone guvernul chinez trebuie să filtreze tot ceea ce intră-iasă prin iCloud. Apple a fost pusă în fața guvernului american să deblocheze mai multe terminale iPhone pe care teroriștii din SUA le-au folosit înainte și după atentate, însă compania, împreună cu Tim Cook, a răspuns ferm, nu se poate.  […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!