Celebra serie cu mașini și misiuni sub numele de GTA sau Grand Theft Auto creată de Rockstar Games în 1997 ajunge acum la versiunea GTA 6 / GTA VI. 

GTA VI Inside

Ultimul loc GTA V a fost lansat în 2013, acum 10 ani, iar pe net au apărut tot felulu de informații despre noul gameplay, caractere, mașini sau grafică. Din interior aflăm că versiunea 6 ar putea fi prezentată pe data de 17 mai, atunci când vor fi anunțate și datele financiare ale companiei mamă Take Two care deține Rockstar Games.

GTA VI Joc

CEO-ul Take Two, Strauss Zelnick a spus recent: „GTA VI va fi un moment pe care îl vom ține minte mereu”, probabil că se referă la noi cei vechi care ținem minte primul GTA sau GTA London. Jocurile din seria GTA se găsesc pe Windows, Steam, Epic Games, PlayStation sau Xbox.

Așteptările sunt mari, rămâne să vedem luna viitoare ce înseamnă GTA VI. Voi ați jucat GTA până acum? Care versiune vă place?

Sursă: connect.ro


#update 26.04.2023, 11:42 – se pare că multe persoane spun că jocul nu va fi lansat pe 17 mai unde va fi prezentat doar un trailer oficial (reveal), iar jocul urmează să fie lansat în 2024 sau 2025. Rămâne să vedem ce se întâmplă luna viitoare.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu