Aseară o întâmplare ciudată pățită de un curier care a cumpărat niște produse pe care trebuia să le livreze la o adresă în Circumvalațiunii din Timișoara, unde un domn invalid făcuse comandă pentru ele.

Acel domn se pare că numai era invalid, defapt nu aia era adresa ci scara de lângă la un vecin, care i-a dat două bancnote care la prima vedere i s-au părut false și nu le-a luat spunând că filigramul este prea negru, dacă are alte bancnote dacă nu pleacă.

A plecat, a sunat la 112, le-a spus „OAMENIILOR LEGII”, cei care ar trebui să ne ajute să fie în slujba cetățeanului, că doar din BANII NOȘTRII i-au ei salarii, ce s-a întâmplat:

I-am spus că «sunt în trafic, dar nu cred că are legătură una cu alta, eu vă dau adresa la care am fost». Polițistul mi-a spus că trimite un echipaj, dar să mă întorc în acea locație. I-am spus că eu nu vreau să fiu «confruntat» cu individul ăla, că n-am nevoie de probleme. Replica lui a venit scurt: «Atunci faceți plângere, mâine, la Secția 4!» după care mi-a închis efectiv telefonul (sursă)

Bancnota-200-lei


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu