Aseară în cadrul evenimentului Google I/O a fost prezentat Pixel Fold, primul telefon pliabil al companiei, cu 3 camere pe spate, un ecran principal de 5.8 inch completat de unul de 7.6 inch când este deschis.

Google Pixel Fold

Este un pic diferit față de Galaxy Z Fold 4, are margini mai groase, un alt sistem de pliere care conform celor de la Google este cel mai durabil de pe piață. Nu știu cum au testat ei asta pe un telefon care a fost prezentat aseară, dar să zicem că îi credem că în ultimele luni au supus Pixel Fold la teste riguroase.

Este rezistent la picături de apă, nu poate fi băgat în apă, are un spate mat, iar marginile carcasa sunt făcute dintr-un aluminiu durabil care rezistă la șocuri. Ce mi-a atras atenția, bateria de 4821mAh duce până la 24 ore de utilizare, însă nu știm dacă vorbim de utilizare normală, medie sau intensă. Vom vedea în reviewuri în perioada ce urmează.

Vine cu 5G, 12GB de RAM, 256GB stocare, cip Tensor 2, încărcare wireless și diverse servicii Google pe care aceștia le promovează: split-screen, traducere live, Real Tone, Photo Unblur în Google Photos, securitate prin VPN by Google One, Face / Fingerprint Unlock propulsate de cipul Titan M2.

Toți cei care fac precomandă până pe 02 iulie 2023 (doar US momentan) primesc gratuit un Pixel Watch. Sunt curios la ce preț va ajunge la noi, oficial nu cred, dar sigur va fi disponibil pe amazon.de în curând. Termenul de livrare pentru precomenzi este de 27 iunie – 03 iulie.

Cumpără cineva Pixel Fold?

Sursă: store.google.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu