Google copiază produsele Apple iar acest lucru ne-a fost confirmat de lansarea Pixel 2 și Pixel 2XL. Aceste terminale nu mai au mufa jack pentru căștile audio, acea mufă mult mediatizată pe care Apple a scos-o pentru a face loc altor componente începând cu iPhone 7.

Xiaomi, un alt mare producător, au renunțat și ei la mufa jack. Desigur, acesta va fi viitorul, unde vom utiliza căști fără fir, prin wifi sau bluetooth, însă aici intervine marea problemă, autonomia bateriei. Nu poți avea un design special cu o baterie mare pentru că nu se mai numesc căști, dar nici să ai 2-3 ore de autonomie, iar 1-2 ore timp de încărcare.

copiază produsele

Google copiază AirPods

Denumite Pixel Buds, iată că avem căști conectate cu smartphone-ul, de pe dispozitive fără mufă jack și cu durată de 2-3 ore a bateriei în mod de ascultare muzică continuu. Bineînțeles că și ei au carcasă de încărcare a căștilor, care este destul de mare și incomodă.

Google copiază HomePod

Iar ca treaba să fie treabă, au lansat și o boxă mare care să concureze cu HomePod, denumită Home Max. Sony au copiat direct, nu au mai stat la discuții, însă Google a schimbat-o puțin ca să arate mai ”personală”


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu