Google AI a anunțat recent înlocuirea modelului de limbaj Bard cu Gemini, o versiune mai avansată și mai performantă. Această schimbare marchează un nou capitol în evoluția modelelor de limbaj de la Google.

Google Bard devine Google Gemini

Ce este Gemini?

Gemini este un model de limbaj factual de la Google AI, antrenat pe un set masiv de date de text și cod. Spre deosebire de Bard, care era axat pe generarea de formate de text creative, Gemini este special conceput pentru a oferi răspunsuri informative și utile la o gamă largă de întrebări și solicitări.

Beneficiile lui Gemini:

Răspunsuri mai precise și mai relevante: Gemini utilizează o serie de tehnici avansate de procesare a limbajului natural pentru a înțelege mai bine contextul solicitărilor și a oferi răspunsuri mai precise și mai relevante.

Capacități multilingve: Gemini poate comunica în mai multe limbi, inclusiv română, facilitând accesul la informații pentru un public mai larg.

Integrare cu alte produse Google: Gemini poate fi integrat cu ușurință cu alte produse Google, cum ar fi Căutarea și Asistentul, oferind o experiență mai unificată utilizatorilor.

Google Bard devine Gemini

Schimbarea de la Bard la Gemini demonstrează efortul continuu al Google de a dezvolta modele de limbaj mai avansate și mai utile. Pe măsură ce modelele de limbaj vor continua să evolueze, ele vor juca un rol din ce în ce mai important în viața noastră, oferindu-ne acces la informații, facilitând comunicarea și automatizând diverse sarcini.

Sursă: blog.google


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu