În ultima vreme, Google a fost interesat de inteligența artificială (AI). Compania a investit masiv în AI și a dezvoltat o serie de produse și servicii AI, inclusiv Asistentul Google.

Assistant with Bard va fi inlocuit cu Bard

Asistentul Google este un asistent vocal care poate fi utilizat pentru a controla dispozitivele și a efectua sarcini. Asistentul este disponibil pe o varietate de dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete, difuzoare inteligente și televizoare.

În ultima vreme, au existat zvonuri că Google ar putea rebrandui Asistentul Google cu numele Bard. Bard este un model lingvistic mare dezvoltat de Google, el fiind capabil să genereze text, să traducă limbi și să răspundă la întrebări într-un mod informativ.

Există mai multe motive pentru care Google ar putea rebrandui Asistentul Google cu numele Bard. Un motiv ar fi că are un nume mai distinctiv decât Asistentul Google și este asociat cu creativitatea și înțelepciunea, care sunt două atribute importante pentru un asistent vocal.

Asistentul Google a devenit mai mult decât un simplu asistent vocal. A devenit un instrument care poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, inclusiv crearea de conținut, traduceri și răspunsuri la cele mai grele întrebări.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu