În cadrul CES 2019 vom avea o surpriză din partea Apple și anume iTunes și AirPlay 2 pe televizoarele inteligente Samsung.

AirPlay 2

Mi-a plăcut articolul lui Dan și îl împărtășesc împreună cu el și cu cei care l-au citit și au înțeles anumite aspecte. În momentul de față nu mai vorbim de tehnologie pentru că deja nu mai poți innova atât de mult, ai Face ID, ai Apple Pay, ai A12 bionic, însă toate acestea nu le poți susține cu un preț mic așa cum le vrea piața și atunci încerci să scoți bani din servicii, nu?

Doar din Netflix au scos câteva sute de milioane bune, însă, compania americană a decis să scoată subscripțiile prin aplicațiile de iOS și tvOS pentru a nu mai plăti bani către Apple. Inteligent, nu? Deloc, vorbim de costuri, bani care pot fi folosiți în orice altă parte.

Recent Tim Cook a trimis o scrisoare tuturor investitorilor și spunea că scandalul Trump-China-taxe ia afectat foarte mult și de aici și vânzările slabe ale lui iPhone XS, XS Max și XR.

Cu această mutare surprinzătoare Apple speră să acopere golurile lăsate de vânzările iPhone, iar cu acest pas pot spune că în curând Apple TV va fi nefolositor, adică varianta 4K lansată anul trecut, va fi ultima.

Tim Cook & Co.  vor participa la #CES2019 doar pentru a își promova masiv HomeKit.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Eu cred că majoritatea n-au înțeles care e faza cu scrisoarea aia a lui Cook – nu neapărat că nu înțeleg ce scrie în ea, dar sunt departe de realitate în extrapolări. Rene Richie a zis foarte bine că Apple nu se bazează pe volum, adică nu vrea sa vândă fiecărui om de pe planetă iPhone. Cu China au încercat, aia e, până acum nu le-a ieșit.

    Nu mi se pare neapărat că prețul produselor e așa o problemă, nu în sensul în care 1100$ e mult prea mult față de 700$, pentru că atunci când lumea vrea produsul, îl vrea pe ăla de 1100 că e mai fain. Eu unul nu mi-aș lua XR pentru că e mai ieftin dacă mi-aș dori de fapt XS, iar eu sunt printre ăia săraci. Da, mi-aș lua 8 sau 7 sau care or mai fi doar pentru că-mi satisface nevoile, dar nu pentru că-mi doresc ceva scump și nu am acum banii – o să-i strâng și o să-mi iau ce îmi doresc.

    Apple investește mult pe mai multe ramuri, a spune că iPhone e scump doar pentru că are Face ID e superficial – sănătate, educație, customer experience, conținut TV, muzică etc., adică servicii. Pentru serviciile alea cred că o să fie util în continuare Apple TV. Pentru mine e scump, eu am o variantă mai veche de prin 2015 și sunt mulțumit – 100 euro a fost ok, ăsta nou e scump și eu n-am încă TV 4K.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu