Galaxy S9 și S9 Plus vor fi un mare fail, din punctul meu de vedere

by on Feb 17, 2018, 21:31
0

Leakurile despre terminalele Galaxy S9 și S9 Plus par să nu prindă atât de tare la public ca și cele despre un iPhone care urmează să fie lansat. Recent un utilizator al platformei reddit, spune că a avut un terminal în teste și a povestit despre el într-un clip (care nu mai este) vreo 20 minute.

Fanii Android, spun că 20 minute pentru un terminal nou nu sunt relevante, acesta trebuie testat mai multe zile pentru a îți face o părere despre el. Desigur, inima și sufletul unui terminal este sistemul de operare, capitol la care Android nu prea excelează.

galaxy s9 și s9+Galaxy S9 și S9 Plus au fost anunțate oficial pentru Mobile World Congres ce se va ține la Barcelona în perioada 26 februarie – 1 martie. Tot în acest an vom putea afla mai multe noutăți despre Samsung Note9.

Consider că Galaxy S8 și S8 Plus sunt cele mai reușite variante ale lor, urmând probabil un refresh abia de la S10 și S10 Plus în sus, abia acestea vor putea fi luate în calcul pentru un upgrade.

Timp de câteva zile vom vedea multe noutăți din lumea tehnologie. Urmăriți iSay.ro pentru mai multe articole legate de #MWC2018

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!