Nu mulți au auzit de Galaxy S7 Active, motiv pentru care Galaxy S8 Active va fi disponibil în curând și în Europa, pentru toți fanii Samsung și nu numai. Aici mă refer la cei care iubesc produsele sud-coreenilor, dar și cei care au nevoie de un telefon diferit față de piața actuală.

De ce spun diferit? Din multe motive pe care nu le-am știut până acum, tocmai pentru că acest tip de telefon Galaxy S7 Active a fost disponibil doar în US, prin AT&T, exclusiv. Partea faină, este că dacă ți-l cumpărai (prețul fiind de aprox 700 € cu taxe) ți-l trimiteau în Europa, la pachet cu o cartelă a lor plus instrucțiuni de utilizare și deblocare internațională.

Ați auzit, DEBLOCARE INTERNAȚIONALĂ! La noi încă se mai practică codarea telefoanelor pe perioada contractuală, iar apoi te chinui să îl deblochezi pentru diverse sume.

De ce Galaxy S7 Active?

Am să vă enumăr câteva motive, din gura unui fost utilizator de iPhone încă de la modelul 3Gs:

  • Este rezistent la apă, zgârieturi, având carcasă de titan;
  • NU SE ZGÂRIE! Scăpat pe jos, pe gresie, pe pietrii, tras cu cheia pe el, nici o urmă;
  • Baterie excelentă, plus un modul de Extra-Save, care îți transformă ecranul în alb și negru, oprește notificările și îți dă o durată de aproximativ 5-6 zile sau chiar mai mult atunci când ai sub 30%;
  • Semnal excelent în toate zonele, unde anumite iPhone-uri nu prind nici măcar o liniuță;
  • Specificații de top, Android 6.0 – 7.0;
  • Ecran 5.1 inch, rezoluție 2560×1440 cu 576ppi, cameră 12mpx, 4GB ram, baterie 4000mAh, 32GB storage, super AMOLED;
  • IP68, praf și apă – 1.5 metri timp de 30 minute, MIL-STD-810G care înseamnă rezistență la sare, praf, umiditate, ploaie, vibrații, radiații solare, transport și șoc termic;
  • Restul specificațiilor, bluetooth, senzori, gps, radio, etc le găsiți aici;

Începând din această toamnă, Samsung a anunțat lansarea noului model Galaxy S8 Active și pe piața Europeană, la prețuri mai mari față de US, însă cu un impact enorm. Cei care au folosit un telefon din seria Active, nu se vor mai întoarce la alte modele. De ce?

Exact ce vă spuneam mai sus, are toate specificațiile unui super smartphone, cu rezistență la șocuri și apă. Voi aveți prieteni care au telefoane cu ecranul spart? Eu am destui, iar Galaxy S8 Active va fi telefonul preferat de foarte multă lume, credeți-mă!

Majoritatea îl scapă din mână, cade jos din mașină, alunecă de pe masă sau diverse alte scenarii, iar ecranele fiind foarte fragile se crapă, dar nu este cazul la seria Galaxy Active.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu