Samsung se zbate ca peștele pe uscat atunci când are de ales între clienți mulțumiți și profit. Le vor alege pe amândouă, ceea ce înseamnă că varianta Galaxy S24 Ultra va veni exclusiv cu Snapdragon 8 Gen 3, iar seria Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor avea noul cip Exynos 2400 devoltat chiar de ei.

Galaxy S24 Ultra va fi singurul model cu Snapdragon 8 Gen 3

Se pare că noua serie Galaxy S24 vine cu modificări de design, ecran și hardware. Momentan nu se cunosc detalii despre noul cip Exynos 2400, dar cu siguranță el nu va avea aceleași performanțe ca cipul celor de la Qualcomm SD 8 Gen 3.

Un alt detaliu important este materialul folosit pentru carcasă. Se spune că Samsung va folosi o carcasă din titan pentru Galaxy S24 Ultra imediat după ce aflat că Apple va introduce carcasa de titan pe seria iPhone 15 Pro. Titanul este un material foarte puternic și durabil, care ar face telefonul mai rezistent la șocuri și la zgârieturi.

În general, se pare că Samsung Galaxy S24 Ultra va fi un telefon foarte performant și durabil. Designul nou și materialul mai rezistent îl vor face o alegere populară pentru fani.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu