Samsung Galaxy S24 Ultra este un smartphone de ultimă generație care oferă o serie de caracteristici inovatoare, inclusiv un ecran de 6,8 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, un sistem de camere cu patru lentile și un procesor puternic.

Dar cât de reparabil este Galaxy S24 Ultra? Într-un videoclip de teardown, echipa de la PBKReviews a acordat dispozitivului o notă de 9 din 10 pentru reparabilitate.

Galaxy S24 Ultra Cât de reparabil este?
Componente interne – Galaxy S24 Ultra

Unul dintre motivele pentru care Galaxy S24 Ultra este atât de reparabil este că folosește un design modular. Acest lucru înseamnă că componentele principale ale dispozitivului, cum ar fi bateria, ecranul și camera, pot fi ușor înlocuite.

De exemplu, pentru a înlocui bateria, este suficient să scoateți spatele dispozitivului și să deconectați bateria. Pentru a înlocui ecranul, trebuie să scoateți spatele dispozitivului, apoi să deconectați cablul de date al ecranului și să dezlipiți ecranul vechi.

Un alt motiv pentru care Galaxy S24 Ultra este atât de reparabil este că folosește adezivuri care pot fi ușor îndepărtate cu căldură. Acest lucru face mult mai ușor să accesați componentele interne ale dispozitivului.

Desigur, nu toate reparațiile sunt la fel de ușoare. De exemplu, reparația unui ecran spart poate fi o provocare, deoarece necesită îndepărtarea și înlocuirea întregului modul de afișare.

Cu toate acestea, în general, Galaxy S24 Ultra este un dispozitiv relativ reparabil. Acest lucru este important pentru consumatorii care doresc să poată repara propriile dispozitive sau să le poată duce la un atelier de reparații independent.

Puncte forte ale reparabilității Galaxy S24 Ultra:

  • Design modular
  • Adezivi care pot fi îndepărtați cu căldură
  • Componente accesibile

Puncte slabe ale reparabilității Galaxy S24 Ultra:

  • Unele reparații pot fi dificile, cum ar fi înlocuirea unui ecran spart
  • Componentele scumpe, cum ar fi camera, pot crește costul reparațiilor|

Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Vad ca a devenit o moda asta cu reparatul telefonului. Si la apple am vazut ceva cu reparat telefonul singur. Eu cred ca nu ne luam telefon pentru a fi reparat. Eu cel putin nu am avut niciodata vreo problema cu telefoanele, toate au rezultat minim 2 ani si ceva pana le schimbam.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu