Samsung a prezentat recent noile telefoane din seria Galaxy S24 ce includ o nouă funcție de traducere în timp real. Această funcție va folosi inteligența artificială Galaxy AI pentru a traduce conversațiile în timp real, atât în aplicația de apeluri video a telefonului, cât și în aplicația WhatsApp.

Galaxy S24 Live Translate

Funcția de traducere în timp real a Galaxy S24 va fi disponibilă pentru un număr de limbi, inclusiv engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, rusă, chineză și japoneză la început. Utilizatorii vor putea să aleagă limbile pe care doresc să le traducă și să ajusteze setările de sensibilitate pentru a îmbunătăți acuratețea traducerii.

Funcția de traducere în timp real a Galaxy S24 va fi o adăugare utilă pentru utilizatorii care călătoresc sau care interacționează cu oameni din alte culturi. Această funcție va face mai ușor să comunici cu oameni care vorbesc o altă limbă și poate ajuta la depășirea barierelor lingvistice.

În plus față de WhatsApp, funcția de traducere în timp real a Galaxy S24 va fi, de asemenea, disponibilă în aplicația de apeluri video a telefonului. Acest lucru va permite utilizatorilor să comunice cu ușurință cu oamenii din întreaga lume, chiar dacă nu vorbesc aceeași limbă.

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au fost lansate. Prețurile la precomandă pot fi văzute în acest articol.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu