Samsung a anunțat recent noua serie Galaxy S24, care include Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Noua serie oferă o serie de noi caracteristici și îmbunătățiri, inclusiv Quick Share și Ultra HDR.

Galaxy S24 devine primul dispozitiv Samsung care oferă Quick Share și Ultra HDR

Precomandă noile telefoane Galaxy S24

Quick Share este o nouă caracteristică care permite utilizatorilor să partajeze rapid și ușor fișiere, fotografii și videoclipuri cu alte dispozitive Galaxy. Pentru a utiliza Quick Share, utilizatorii trebuie doar să apropie dispozitivele unul de celălalt și să selecteze fișierele pe care doresc să le partajeze.

Ultra HDR este o nouă tehnologie care îmbunătățește calitatea imaginilor și videoclipurilor HDR. Ultra HDR folosește o combinație de hardware și software pentru a oferi imagini mai luminoase, mai detaliate și mai realiste. Atât pozele cât și clipurile HDR de pe Galaxy S24 vor putea fi urcate la calitate maximă pe Instagram, FaceBook sau TikTok.

Galaxy S24 este primul dispozitiv Samsung care oferă atât Quick Share, cât și Ultra HDR. Aceste caracteristici noi ar trebui să facă din Galaxy S24 o alegere mai atractivă pentru utilizatorii care doresc un smartphone cu o experiență de partajare și vizualizare a conținutului îmbunătățită.

Iată câteva dintre beneficiile Quick Share:

  • Este rapid și ușor de utilizat.
  • Permite utilizatorilor să partajeze fișiere, fotografii și videoclipuri cu o varietate de dispozitive Galaxy.
  • Este sigur și securizat.

Iată câteva dintre beneficiile Ultra HDR:

  • Oferă imagini mai luminoase, mai detaliate și mai realiste.
  • Este compatibil cu o varietate de aplicații și servicii.
  • Este eficient din punct de vedere energetic.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu