Anul acesta a fost unul foarte dificil pentru Samsung, mai ales că vânzările pentru seria Galaxy S9 nu sunt cele mai grozave, iar Note9 vârful de gamă este foarte scump.

Singurul lucru wow creat de Samsung pentru linia lui Galaxy este camera foto cu apertură variabilă, iar cei care aveau un terminal mai vechi au făcut pasul spre noul model.

Apple va introduce luna viitoare un model ieftin care speră să facă vânzări pe zona de mijloc unde Samsung, OnePlus, Xiaomi sau Huawei predomină. Intenția lor este de a veni cu acest upgrade, accesibil celor care dețin un terminal mai vechi, iPhone 4 sau 5 și vor să beneficieze de Face ID.

În același stil, Samsung va încerca să producă 3 noi terminale Galaxy S10, care deja au nume de cod:

  • Beyond0 → 5.8 inch entry level;
  • Beyond1 → 5.1 inch standard;
  • Beyond2 → 6.1 inch și 6.4 inch Plus size.

Astfel, culorile alese de koreeni pentru viitoarele modele sunt negru, alb, verde, argintiu și variante de roz. Se pare că trendul este de a avea cât mai multe culori, însă nu știu și cât de profitablă este această opțiune pentru producătorii de terminale mobile.

Foarte mulți utilizatori folosesc huse, ceea ce îmi spune căci culoarea este prea puțin importantă, doar înseamnă poate 50-100$ din prețul telefonului. Lansarea noilor modele va fi programată undeva între 15 februarie – 15 martie 2019.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu