Gâdea Președinte, Gâdea Președinte, Gâdea Președinte …

Și asta ar putea dura la infinit. Acest Emanuel Gâdea este un al doilea Dan Diaconescu, care alături de Mizeria 3, crede că poate salva România, prin furt, informare greșită, subiecte tâmpite și acuzații triste asupra lui Băsescu sau alți conducători.

După ce Motanul a fost închis iar sediile Antenelor urmează să fie confiscate și închise, Gâdea s-a gândit că ar fi bine ca să iasă în stradă să adune niște lume și să facă ce știe el mai bine. De câcat!

Niște triști

Partea proastă nu este asta, ci faptul că toți proștii, moșii și babele au pus botul la un sandwich și au mers să protesteze, iar un senil de moș a agresat o reporteriță de la B1TV.

Dacă era el, doar el, unicul Badea, nimic nu s-ar fi întâmplat. El este miezul din caisă și sâmburele din pâine. Jean Claude van Badea.

Badea eroul gadea presedinte

Reporterul B1 TV a depus plângere la poliție, spunând că într-o țară democratică jurnaliștii nu au de ce să accepte astfel de tratamente. (sursă)

El e, zorro de la Cotroceni

Batranul senil

Din filmările apărute pe internet, se pare că piticu, l-ar fi prins pe cioban și l-ar fi luat la rost, dar moșii au sărit în sus, să îl apere pe zorro… #nocomment

Foto: zoso.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu