Citeam la moso despre tipurile de asociatii de proprietari sau administratori prin care se prezentau diverse probleme prin care locatarii au pus bani din buzunarul lor ca sa ii/il apere pe administrator ca e om bun. Voi platiti si aia traiesc bine.

Cand stateam la bloc, domnul nostru administrator avea un bloc cu 2 scari (plus altele pe langa, dar eu vorbesc de mine) unde fond de rulemnt, trebuie facut aia, trebuie aia si tot asa.

Ce s-a facut in toti acesti ani?

  • Acoperis
  • Curatenie
  • Consumabile
  • Izolare termica

Nu a fost data in care sa fie nevoie de ceva si sa nu aiba bani. Ca ii invartea el, e problema lui atata timp cat nu te afecteaza. Te afecteaza? Stop, politie, furt si dat in judecata + despagubiri!

Cartier rezidential

Asa este, atunci cand te muti intr-un cartier rezidential dezvoltatorul iti ofera de toate pana ce vinde ultimul apartament, dupa oamenii sunt problema. De ce? Sunt rai, nu le convine, motive si motive. Asa am patit si eu dupa ce ne-am mutat, din cauza unor vecini am ramas fara paza, am ramas fara apa forata la pret de nimic, etc.

De ceva timp s-a dorit infiintarea unei asociatii unde sa cotizam cu fond de rulment lunar + apa + consumabile. Hai ca nu e rau, se poate suntem tineri, vedem altfel lucrurile si numai traim in vremea comunismului.

Asa ca dragilor, daca aveti administratori vechi, batrani care nu fac nimic, schimbati’i, daca nu sunteti fraieri cu asociatii de proprietari.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG