Gruparea condusă de Porumboiu se pare că pentru următorul sezon din Liga 1, 2014-2015 nu a primit licența de a juca în Liga tocmai din cauza datoriilor enorme acumulate pe parcursul aniilor și neachitate de Porumboiu. FC Vaslui la un pas de insolvență

Voi propune ca intrarea în insolvenţă să fie sancţionată. Înseamnă că recunoşti că nu poţi să achiţi datoriile. UEFA ne va ajuta în demersul ăsta. Ştiu că în Anglia, dacă un club intră în insolvenţă, este depunctat cu zece puncte. Poate fi o soluţie şi pentru România deoarece mă aştept ca în curând să mai intre şi alte cluburi. Sunt puţine echipe care au stabilitate, restul au numai pierderi. Fotbalul românesc funcţionează pe datorie şi trebuie să oprim metoda asta cu intratul în insolvenţă. Situaţia financiară din Liga I este foarte gravă. Spre exemplu, în 2012, cluburile din Liga I aveau datorii de 7,7 milioane de euro, iar în 2013, au crescut la 18,5 milioane de euro. Am avut în total 80 de notificări privind datoriile cluburilor (sursă)

Cam așa stă treaba pe la noi. Dacă anul trecut Rapid s-a dus pe ducă, de ce să nu o facâ și FC Vaslui? Ei sunt scutiți de taxe și impozite? Nu. Ura și la gară.

FC Vaslui in liga 2


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu