Citind un articol din cimitirul lui groparu și urmărind acest videoclip, am realizat că da, fiecare trebuie să facă ce îi place. Stau și mă întreb, deși au fost multe dăți când mi-am pus întrebarea „da ție ce îți place?” însă răspunsul a fost diferit de fiecare dată.

Sunt atât de multe lucruri care îmi plac dar dintre toate, ceea ce m-a învățat tata a rămas în inima mea, de mic am stat pe lângă el și am învățat cum se face o ladă, un scaun, o mobilă, tot ce conține lemn, cum se prelucrează, cum se taie, cum se dau forme sau cum se îmbină, însă pe măsură ce am crescut aceste lucruri au fost uitate.

Tocmai pentru că am plecat de acasă pe un drum nou și necunoscut. Drumul vieții.

Mă întreb de fiecare dată când îmi aduc aminte, de ce?

Ceramistul

Să-ți asculți interiorul și visele, să nu le ignori. Indiferent că-i greu, să mergi înainte și să nu desconsideri pe nimeni. Să nu refuzi niciun fel de oportunitate. Orice eveniment e o șansă să înveți ceva nou sau să schimbi ceva ce trebuie schimbat. Nu știi totul. Să fii deschis la absolut orice sfat, idee, oportunitate, eveniment, persoană. Să fii un bun observator, să contești tot și decizia să fie a ta întotdeauna. Mai presus decât atât, să-ți asumi responsabilitatea alegerilor tale.

Aici puteți găsi mai multe despre fascinația meșteșugului.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu