Să începem cu … de 10 luni aproape, trec pragul fetelor de la Farmacia Dona … fie din Badea Cârțan fie la cel non-stop de pe Lugojului. Stați liniștiți că nu sunt răcit, e vorba de laptele praf pe care îl cumpăr la David și niște cereale.

O singură dată a fost ca Lactana 1 să nu fie pe stoc și să trebuiască să merg la cealaltă locație. De fiecare dată când intru mă duc la stand iau numărul 1 și apoi mă uit de cereale. Ele vin în diferite forme, gen ovăz, gris, măr cu banane și portocale, măr și vanilie, ciocolată ș.a.

Lactana 1

Tot timpul pe raft rămân cele care nu se cumpară. De fiecare dată când mă duc și cer cu măr și vanilie, gris sau fructe, nu au, dar de fiecare dată primesc același răspuns … “putem face comandă dacă doriți și în 2-3 zile ajung la noi”

Până luni (15 septembrie)

Când am zis, DA, faceți comandă de ciocolată, măr și vanilie și gris simplu. Perfect, miercuri puteți veni după ele.

Fruit Milk Cereal Wheat Semolina Milk Cereal Ciocolata Wheat Semolina Milk CerealWhole Grain Oat Milk Cereal Apple Vanilla

Miercuri am avut treabă, joi la fel, ma duc vineri ca omu (după 5 zile nu?) ajung la farmacia din Badea Cârțan

Bună …

Am comandat … niște cereale de la Topfer și trebuia să le ridic miercuri …

Stai să verific … Da la cine ai comandat?

Pe bune? De la topshop …

Se duc se uită în spate, le aud cum vorbesc între ele, nu a venit nimic, că depozit, că curier, bla blauri deala. Plec! Stați, stați … lăsați-mi numărul de telefon și vă sun când ajung. Ok, 0763….

Mă duc acasă victorios, îi povestesc la Delia, uite ce nesimțiti, pac mă sună un număr cu 0372 … Aloo? De la Farmacia Dona, a sosit comanda dvs. cu produsele. YEY, super, dar nu mă mai întorc acum, mâine dimineață.

Ajung astăzi la prânz, intru, aceeași tipă blondă de vineri … ah ați venit după cereale. DA! Se ia de la pult și se duce la stand să caute. PE BUNE?! Îi spun tot eu, acolo sunt doar cele cu ovăz … nu vă supărați chiar au venit?! Stați că mă uit în spate… din spate o voce, eu nu știu nimic de cereale cu ciocolată, ce e pe raft și atât!

Aici îmi pierd răbdarea și simt că sunt luat de prost!

M-am supărat și i-am explicat cucoanei că nu este normal, frumos ca o farmacie care se respectă și care are prețuri mai mari decât altele să își bată joc de clienți. Adică TU MĂ SUNI să îmi spui că au ajuns, ca apoi când vin să le ridic să dai din umeri?!

Mai bine stai dracu în banca ta și zici că nu ai și punct!

Cel puțin e frumos ca duminica după-amiaza să îți pierzi timpul cu angajatele de la Farmacia Dona. Recunosc, sunt 2 fete cu care mă înțeleg extraordinar de fiecare dată când le prind pe tură, dar nu pot fi tot timpul la servici.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Incercati in Piata 700. Farmacista (Avram Lia) te minte in fata ca de 12 luni nu se mai comercializeaza “Salofalk”!!! Ciudat!!! (De 4 luni cumpar din diverse farmacii….).

    • @marcovici o știu, și eu cumpăr de acolo lapte praf pentru cel mic din când în când. Am observat un lucru, mergeți la Farmado, lângă BRD la Pești în centru, au toate medicamentele posibile.

  • Proaste rau si astea de la dona piata nortilor 2 case o angajata ocupata cu un client dupa 5 min vine si a 2 a iau n spirt ii dau 6 lei tipa l mn mi ati dat 5…ti am dat 6 fata a da scuze offff k multe proaste sunt …

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu