Luna trecută am făcut OTA update la ultima versiune iOS 10.3.3 fără să stau pe gânduri. Eram acasă, era seară, eram conectat pe WI-FI, si-a descarcat softul și a început procesul de instalare. Toate bune și frumoase, s-a instalat, și-a preluat toate setările, job done.

Dimineața următoare nu sună alarma, motiv pentru care mi-au fost șterse. Le-am refăcut apoi, dar oricum m-am trezit din obișnuiță ca să pot pleca la birou. Când ajung la birou și dau să intru pe net, ciuciu conexiune 3G sau LTE.

Verific setările din Mobile Data, am apn internet setat, hotspot ok, dar nu se conectează la datele mobile. On/off nimic. Îl pun în Airplane mode, îl las câteva secunde, îl pornesc și hop am conexiune LTE.

După niște duscuții cu @AppleSuport pe twitter, și încercat diverse, restore, iCloud, backup, șters, etc, nu am reușit să îl fac.

iOS 10.3.3

Am schimbat și SIM-ul la un punct Digi din Iulius Mall și tot la fel. Partea interesantă este că, am fost prin București, Constanța, Râșnov, Sibiu, Orăștie și Timișoara, iar dintre acestea aici în Timiș îmi face cele mai multe probleme.

Acum rămâne să sun la ei să vedem următorul pas.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu