Astăzi am citit o postare care ma lăsat mască. Un cititor a lăsat un comentariu pe Dejeanul.ro unde a scris următorul mesaj „politistii dorm in loc sa ii prinda pe astia”. Sunt convins că era vorba de niște băiețași care au făcut diverse, dar până aici.

1000 LEI amendă a primit un cititor Dejeanul.ro care a postat pe site un comentariu critic la adresa Poliției Municipiului Dej. Pe ce bază? “În baza legii 61, fapte antisociale în spații publice”, conform procesului verbal. Oricât am insistat să facem public atunci acest caz, pentru că a fost încălcat dreptul la libera exprimare, a fost făcut un abuz, persoana în cauză a refuzat, a preferat să plătească, pentru că nu își dorea probleme. Nu-l condamn. La cum funcționau treburile prin Poliția Dej, după cum v-am mai spus, problemele puteau să apară de unde te așteptai mai puțin. (sursă)

Din relatăriile jurnalistului Alex Prunean se pare că acolo în Poliția Dej, lucrurile se știu de dinainte să se întâmple, iar pentru cei care au ceva de obiectat se găsește imediat o rezolvare. Amendă, bătaie, restricții sau te mai miri ce.

Stau și mă gândesc, chiar dacă acei oameni trăiesc cu frică, de ce Inspectoratul Județean de Poliție nu deschide o anchetă? Poate în acest fel se vor găsi și alte nereguli sau neresepectări are legii.

De curând am fost la o nuntă la Dej, iar ceea ce pot spune după ce am plecat de la Hotel Tulip, la fiecare colț de stradă, până la hotel era o mașină de poliție. Să facă ce?! Să oprească bețivii? Să aducă liniște și ordine publică? Să oprească taximetriștii? Sincer, Dejul are 38.437 locuitori, dar tiind să cred că toate aceste eforturi ar trebui canalizate pe criminalitate, violuri, tâlhării, dar și alte nereguli de genu care se petrec zilnic, iar nimeni nu face nimic, în nici un caz pe statul la colțul străzii.

Amenda Politia Dej

Credeți că dacă fură 1 milion de euro și stă 5 ani la bulău, se întâmplă ceva? În nici un caz, confiscată averea și banii + prejudiciu. Credeți că dacă omoară un om merită doar 1 an cu suspendare? În ziua de azi ție frică dacă intră peste tine în casă să îi faci ceva să nu cumva să te dea în judecată că l-ai agresat.

Trăim într-o țară condusă de hoți, șpăgari, oameni în conflicte de interese, fals în declarații și în averi, dar nimeni nu face nimic.

Această întâmplare ar trebui promovată de toată lumea, pentru a ajunge chiar și la Președintele Băsescu, iar cei responsabili să fie trași la răspundere pentru aceste abuzuri, iar banii să îi fie restituiți persoanei intimate.

Hai România!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu