Mai avem o săptămână până la evenimentul Galaxy Unpacked 2024 unde vom vedea noile telefoane din seria Galaxy S24. Noutatea cea mai importantă este că varianta Galaxy S24 Ultra vine cu ecran plat.

Samsung-Galaxy-S24-noutati

Noilte telefoane vor putea fi precomandate chiar din ziua evenimentului, urmând că în săptămânile următoare să ajungă și la voi. Nu vă îngrămădiți că sunt destule, maxim 1000.

Astăzi aflăm că Samsung a lucrat un pic la ecran, iar noua serie o să vină cu 10% îmbunătățire la atingerea ecranului. Fiind plat, se simte mai bine și funcționează mai bine, așa ca un iPhone 15 Pro Max.

Galaxy S24 Ultra cu ecran plat și 2TB de stocare

Dacă Apple programa lansarea Apple Vision Pro pe data de 17 ianuarie, nu se mai uita nimeni la evenimentul Galaxy Împachetat.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • fereasca Dumnezeu cat de tendentioase pot fi postarile tale la adresa samsung. Daca sunt asa proaste, de ce mai postezi articole cu si despre samsung? De ce mai urmaresti lansarile lor ca oricum stii ca, in acceptiunea ta nu se vor ridica la rangul celor de la apple?

    • Vlad, mulțumesc pentru comentariu. Există două tabere, Apple și Samsung. Eu sunt fan Apple și scriu despre Apple în general, iar pe lângă mai am articole cu concurența.

      Sincer, nu am urmărit nici un eveniment prezentat de Samsung, Xiaomi, Oneplus sau alte companii, singurele evenimente pe care le urmăresc sunt cele de la Apple. Concurența este benefică pentru consumatori, acesta e și motivul pentru care scriu despre ei 🙂

      Toate bune.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu