Facebook vrea acces de superuser pe Android

by on May 21, 2018, 12:09
4 36

După scandalul Cambridge Analytica, care se pare că a adus o mai mare notorietate pentru Facebook decât pierderea banilor sau a utilizatorilor, iată că aplicația facebook vrea acces de superuser pe Android având astfel acces la toate funcțiile disponibile pe sistemul de operare.

Odată cu Android P, acesta poate conține opțiuni de blocare a aplicațiilor să folosească anumite servicii sau componente hardware (microfon, locație, etc).

acces de superuser pe android
foto: wccftech.com

Mai mulți utilizatori se plâng că au primit acest mesaj de acces la root, iar după ce au dat Deny erau spamați cu popupuri că au dat Deny care apar și în loguri.

Oricum, după ce se va stinge și acest scandal, cei care vor să ruleze aplicația Facebook vor trebui să dea acces la sistem/root/superuser. Este doar o chestie de moment care, din punctul meu de vedere are doar o singură rezolvare, Facebook Lite sau dezactivare cont.

Deja încearcă să îți colecteze foarte multe informații legate de tine, de felul tău de a fi, istoricul convorbirilor sau mesajelor, ce accesezi sau ce vorbești.

4 COMMENTS

  1. Ce carnati! Eu mi-am inchis contul de mai bine de juma’ de an si nu ii duc lipsa. E adevarat ca uneori se mai intampla sa primesc cate un link pe care nu-l pot vedea ca nu am cont, dar nu e deranj 🙂

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!