Scandalul iscat de termenii impuși de Facebook pentru cei care folosesc aplicația WhatsApp se pare că se apropie de sfârșit într-un mod foarte simplu, nu accepți nu o mai poți folosi.

Defapt este spusă mai frumos ca să nu sune așa din topor cum am zis eu. Până în 15 mai trebuie să accepți faptul că WhatsApp și Facebook încearcă să te urmărească cât mai mult datorită noilor restricții impuse de Apple prin ATT.

Așa că, prin mărinimia celor de la Facebook, cei care nu acceptă termenii până în 15 Mai nu vor rămâne fără conturi ci nu vor mai putea să folosească anumite servicii, adică toate:

  • Nu mai poți accesa lista de chat
  • Poți răspunde la apeluri audio sau video, dar nu poți suna
  • Nu poți răspunde la mesaje
  • Nu mai primești notificări și ulterior nici apeluri video/audio

Eu i-am acceptat încă din februarie așa că nu mă pasionează ce date încearcă să colecteze, ce reclame vor să introducă, mă lasă rece. În schimb am oprit tot ce înseamnă locație, rețea și cel mai important ATT.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Poti opri ce locatie vrei tu, localizarea aproximativa o fac in continuare prin geolocatie celulara. De asemenea iti colecteaza fotografii, SMS, agenda telefonica, etc.

    In rest, mie unul mi’se rupe, am renuntat deocamdata la WhatsApp de la sfarsitul lui ianuarie si nici nu’i duc lipsa, Telegram si Signal fiind mai mult decat decente.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu