snooze for 30 days

Dacă nu ai văzut ultima opțiune a celor de la Facebook, am să ți-o arăt eu. Este vorba despre Snooze for 30 days și este deja disponibilă în aplicația pentru iOS, nu știu dacă și pentru Android.

Atunci când devenim prieteni cu o persoană automat urmărim postările acesteia, putând oricând să modificăm dacă vrem să vedem cu prioritate anumite persoane sau normal.

Pentru că foarte mult conținut este deranjant, pentru mine de exemplu, am ales să văd mai puține postări de la anumite persoane, am ales să dau hide post sau chiar să îi dau unfollow.

Opțiunea Snooze for 30 days e interesantă pentru că, rămâneți prieteni, dar nu mai vezi postările. Dacă îi dai unfollow sau hide e posibil să uiți de ea și să rămână acolo, așa după 30 de zile îți mai aduce aminte de ea. Pe mine mă deranjează postările din grupuri, unde toți ciobanii comentează aiurea, pun poze aiurea și m-am săturat să tot dau block sau hide all.

În ultima perioadă când am văzut o postare neadecvată am dat report, iar apoi am blocat utilizatorul. Prea mulți proști, au acces la internet.

Cei de la Tweetbot au această opțiune de mute for 1 day, 1 week sau 1 month sau forever.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu