Facebook a anunțat astăzi o serie de noi funcții pentru platforma sa de socializare, inclusiv un nou tab pentru editare video și îmbunătățiri la instrumentele de editare existente.

Facebook introduce un nou tab pentru editare video și îmbunătățește instrumentele de editare

Noul tab pentru editare video face mai ușor ca niciodată pentru utilizatori să editeze videoclipurile lor înainte de a le posta pe Facebook. Tabul include o varietate de instrumente, cum ar fi posibilitatea de a tăia, tăia și roti videoclipurile, precum și de a adăuga muzică, filtre și text.

Facebook a îmbunătățit, de asemenea, instrumentele de editare existente. De exemplu, instrumentul de tăiere video acum permite utilizatorilor să tăie videoclipurile mai precis, iar instrumentul de adăugare a muzicii acum permite utilizatorilor să adauge muzică din biblioteca lor personală sau din biblioteca Facebook.

Noile funcții de editare video sunt disponibile acum tuturor utilizatorilor Facebook. Pentru a le utiliza, pur și simplu deschideți un videoclip pe Facebook și faceți clic pe butonul „Editează”.

Iată câteva dintre beneficiile noilor funcții de editare video de pe Facebook:

  • Sunt mai ușor de utilizat decât instrumentele de editare existente.
  • Oferă o varietate de instrumente mai extinsă, cum ar fi posibilitatea de a tăia, tăia și roti videoclipurile, precum și de a adăuga muzică, filtre și text.
  • Clipurile HDR filmate cu un iPhone pot fi urcate pe platformă direct de pe iPhone

Dacă sunteți un utilizator Facebook care iubește să posteze videoclipuri, noile funcții de editare video sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți videoclipurile.

Sursă: connect.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu