I-am cumpărat la David un PlayStation 4 ca să se joace jocul lui favorit Ben 10. De aici și până la GTA V, Gran Turismo și altele a fost doar un pas și niște sute de lei.

Ne-am jucat câteva zile pe el, apoi am vrut să îi dau un reset to default și asta e. A durat cam o oră toată șmecheria și a revenit la setările din fabrică. Dacă au fost jocuri downloadate anterior acestea se vor pierde.

Dacă nu ai încă un Play Station 4 și vrei să îți cumperi poți găsi niște oferte aici. Ca să poți rula și vedea jocuri excelent ai nevoie de un televizor 4K, e total diferit față de un Full HD.

Cei care îl cumpără trebuie să știe că funcționează doar cu CD_uri originale, de obicei găsești pe olx, facebook sau alte site-uri începând de la 80 lei / buc sau online direct de pe store-ul oficial PSN (Play Station Network) prețuri începând de la 180 lei până la 3-500 lei.

Aproape în fiecare seară ne jucăm GTA V și ne distrăm. Voi ce jocuri vă jucați? Aveți XBox sau PS4? Mă găsiți pe PSN după userul i0n1ca.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Salut
  Am studiat cele 2 console inainte de a lua Xbox. Cateva concluzii personale :
  – nu-s diferente hardware intre PS 4 si Xbox One, ci chiar nesemnificative.
  – consola Xbox One e cu 25% mai ieftina decat PS 4 ( in prezent Xbox One e listat prin Romania cu 935 lei vs PS4 1349 lei)
  – Xbox One permite atasare unui mouse + tastatura prin USB sau wireless (nu stiu daca PS 4 permite asa ceva)
  – Xbox One permite conectarea unui Chromecast prin USB-HDMI.
  – fiecare consola are o gama de jocuri exclusive.
  – jocurile pe suport Bluray sunt similare la pret pentru ambele console.
  – unele jocuri de pe Xbox se pot juca si pe PC
  – Microsoft ofera 3 tipuri de abonamente pentru consola (Xbox Live, Game Pass si EA Games). La PS 4 am inteles ca e doar unul, PS Plus.
  O comparatie la un abonament care ofera avantaje similare pe ambele platforme, arata un avantaj major la consola Microsoft.:
  1 luna – Xbox Live Gold 32 lei, PS Plus 4 – 35 lei
  3 luni – Xbox Live Gold 49 lei , PS 4 Plus – 105 lei
  6 luni – Xbox Live Gold 120 lei, PS 4 Plus – n-am gasit pret
  12 luni – Xbox Live Gold 175 lei, PS 4 Plus – 269 lei
  Obs : preturile pentru PS Plus le-am luat de pe site-ul Playstation Romania, cele de la Xbox LIve Gold de pe cdkeys.
  – nu e niciun dezavantaj faptul ca Microsoft nu are cont si pe Romania, asa cum spun unii. Se poate face pe orice tara din UE sau pe SUA. Cele mai mici preturi la jocuri sunt pe SUA, pentru ca preturile sunt in dolari si alta e in Euro sau Lire.Dar nici asta nu conteaza.
  De pe cdkeys se pot achizitiona licente digitale in LEI , la preturi bune.E un site bun, ofera codul instant pe mail, n-am avut probleme pana acum.
  Timp sa avem sa jucam.

  Cam atat la prima vedere.Daca

 • Eu am consola mea de vreo 4 ani. Nu am avut nicio problema cu ea. După ce a ieșit din garanție am desfăcut-o sa ii curat praful adunat în sistemul de răcire.
  Cel mai des joc Dead by Deadlight și jocuri de racing 🙂

 • […] de sărbătorile de iarnă prilej pentru care putem sărbătorii de pe acum. Adică putem uza consolele PlayStation 4 pe care deja le avem să le sară fulgii. Se zvonește că noul model 5 va avea 24GB ram, storage […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu