De fapt alții o duc rău, nu au căldură deloc, iar unii fac exces de căldură, dar nu așa, ci în nesimțire până când nu mai poți sta acolo de cald. Înțeleg dacă vorbim de un loc de joacă unde sunt copii <1an sau 2-5 ani, dar nu în locuri unde sunt adulți sau locații frecventate foarte mult.

Ca să vă zic de unde pornește problema mea. De câțiva ani, defapt de 4 ani de când s-a născut David, cumpăr produse de la Dona. În fiecare an, toamna-iarna aerul din interior este insuportabil pentru că este foarte cald. Nu mă înțelegeți greșit, foarte cald însemnând că atunci când stai la coadă în tricou curge apa pe tine …

Ca să scoată aerul cald, stau cu ușa deschisă, mișto sistem de aerisire? Lăsăm căldura să meargă blană, dar stăm cu ușa deschisă poate o să ne fie mai bine!

exces de căldură

Termostatele acelea din interior au și ele un rol, dar cine să se ocupe de butoane? Poate ar trebui să vă mai angajați o persoană care să aibe grijă de temepatura ambientală.

Aceeași problemă o găsim și la mall, cald frate, peste tot, nu poți merge undeva că sunt 26-28-30˚C setate pe termostate, iar nimeni nu se sesizează. Defapt, măcar aici să aibe căldură dacă acasă nu pot mai mult de 21˚.

Joi am fost la facultatea de medicină dentară, mă jur că am trăit același sentiment plăcut de a pleca de acolo de la 30˚C direct la 4-5˚ cât erau afară tot transpirat. Mă duc la Denta Vis pe Popa Șapcă să îmi fac un film panoramic la dinți și surpriză, 30˚ în interior, toți erau topiți de căldură dar stăteau cu ușa deschisă.

Dacă vă întrebați de unde puteți începe să reduceți cheltuielile vă RECOMAND SĂ LE TĂIAȚI CĂLDURA!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu