Am avut plăcerea să testez Evolio X-Watch 3 pentru aprope două săptămâni. Acum m-am hotărât să scriu despre el, defapt am scris la momentul potrivit, iar acum doar reiau puțin experiența.

Și acum să le luăm pe rând:

Design

Vine ambalat într-o cutie neagră, cu magnet pe margine care să ducă un pic către segmentul medium, și nu ieftin. Ei au încercat. După despachetare, găsim ceasul, încărcătorul USB, manualul de utilizare și certificatul de garanție. Mi-ar fi plăcut să văd și un adaptor de priză la 220v, nu doar un simplu cablu cu mufă micro.

Specificații

Nu extraordinare, dar suficiente pentru ceea ce poate și oferă acest ceas. Toate detaliile le găsiți mai jos în poză. Mi-a plăcut faptul că poți primi notificări direct pe ceas, și poți primi chiar apeluri sau poți efectua. Se aude decent și e ok că numai trebuie să stai cu casca în ureche sau cu telefonul lipit de umăr.

Software

Aici la început a fost ok. Îl pornești îl conectezi prin Bluetooth la iPhone, downloadezi aplicația dedicată și gata. Softul mai crapă, se închide se redeschide, la început fiind ok. Ceasul după 1 săptămână a început să dea semne de oboseală, îl terminam cu notificări de facebook, twitter, watshapp, deci mai au puțin de lucrat la partea asta. Mi-a plăcut că avea funcția de wake-up, atunci când ridicai mână se aprindea și puteai verifica ora fără să fie nevoie să apeși pe vreun buton.

Cea mai folosită funcție e cea de sedentary, care îți spune să te mai ridici de pe scaun că înțepenești acolo. Pe lângă mai folosești aplicația de măsurat pași, ca să fii fashion și deep sleep. Când te puneai seara în pat și nu te mai mișcai te contoriza ca și somn adânc. Cam 5-7 ore doremeam adânc, în rest fâța-fâța. Și Mi Band 2 la fel te contorizează și este mult mai accesibilă..

Concluzie

Bateria nu este extraordinară, te miri că se duce bateria când nu te aștepți, iar pentru o încărcare completă ai nevoie cam de 3-4 ore. Ceasul este unul simplu, cu funcții descrise mai sus și îl puteți găsi pe eMag la suma de 149 lei la reducere de la 249 lei.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu