Evenimentul OnePlus 7 anunțat pe 14 mai 2019

by on Apr 30, 2019, 19:28
3 183

După anunțarea evenimentului de prezentare al noului flagship OnePlus 7 care o să vină cu 3 camere pe spate și cu funcție zoom în stilul Huawei P30, iată că apar diverse informații și poze în mediul online.

OnePlus 5T, 6 și 6T au schimbat puțin vânzările în materie de telefoane în ultimii 2 ani, astfel OnePlus se poate bate de la egal la egal cu Samsung, Huawei sau LG. Acesta din urmă cred că o să dispară de pe piață în următorii ani, de Nokia nu mai vorbim.

cumpără un OnePlus și primești un voucher de 20€ cadou

Pete Lau se lăuda cu noul său display A+ pe care o să ni-l prezinte în premieră + cele 3 camere foto de pe spatele terminalului.

Am un vecin care are toate variantele de la OnePlus 3 încoace și este super-încântat de cum se mișcă, de performanțele telefoanelor OnePlus dar și de sistemul curat. Dacă ar fi dup tine, ce ai alege între Galaxy S10, Huawei P30 Pro sau OnePlus 7?

3 COMMENTS

  1. Well… Eu am pocnitoarea de un an și sunt foarte mulțumit: baterie peste medie, fluență, actualizări cum ar trebui sa facă toți, cameră excelentă, foarte rezistent…etc

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!